Random Post: Antikrizines kainos
RSS .92| RSS 2.0| ATOM 0.3
  • Home
  • Apie
  • Kopyraitas
  •  

    Popierizmas VI (SPC)

    <Popierizmas V (Seniunija)

    Gaves pazyma apie deklaruota gyvenamaja vieta, nuejau i socialines paramos centra.

    Anot kluikos is Kauno gatves as turejau zsiregistruoti internetu ju puslapyje. Vakar pabandziau registruotis, bet paaiskejo, kad artimiausias galimas laikas yar geguzes 18 diena. Bet tame paciame puslapyje parasyta, kad del vienkartiniu ismoku vaikui reikia skambinti telefonu. Pirma uzsiregistravau, veliau paskambinau ir suzinojau, kad jei kreipiuosi del vaiko ismokos, registruotis nereikia.

    Soc paramos centras isikures 12-aukscio pirmame aukste. 4 kabinetai. Lauke viena moteris, pagal rankose vartoma skrajute supratau, kad laukia to paties. Ji uzejo. As likau laukti. Is kabineto isejo teta ir piktokai paklause ar as uzsiregistraves. Pasakiau, kad ne, tad ji nuejo i gretima kabineta. Durys liko atidarytos, is ten girdejosi 4 moteriskiu plepalai apie vakar matytus serialus, ora ir kitus neatideliotinus dalykus.

    Po kokiu 10 minuciu isejo pries mane buvusi moteris, su ja isejo ir ja aptarnavusi tarnautoja. Rankose laike cigarete ir ziebtuveli. Teko dar apie 5 minutes laukti, kol ji patenkins savo aistra. Parukiusi ji pasikviete mane ir sutvarke visus popierius. Man reikejo tureti:

    1. Pasa
    2. Zmonos pasa
    3. Gimimo liudijima
    4. Pazyma, apie deklaruota gyvenamaja vieta
    5. Saskaitos, i kuria jie pervedines pinigus, numeri

    Visa laika, kol ji pilde popierius ir kazko klausinejo, manes neapleido nuojautos, kad arba ji isgerus arba apsirukiusi.

    Nepaisant visu tu smulkmenu, po 10 minuciu jau ejau link namu, su pazadu, kad per 10 dienu gausiu pinigus. O kiekviena menesi perves po 95 litus iki vaikui sueis 3 metai, (arba Kubilius ju nenusavins savo reikmems).

    Toliau. Popierizmas VII (Darzelis)>

    Komentavimo galimybė išjungta.

    Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
    Uždaryti
    Eiti prie įrankių juostos