Random Post: Naujas telefono numeris
RSS .92| RSS 2.0| ATOM 0.3
  • Home
  • Apie
  • Kopyraitas
  •  

    The happening (2008)

    Antra be galo nuobodus filmas buvo The happening.

    Tokio boring filmo jau senai nemaciau. Aktoriu vaidyba irgi labai prasta. Sitame filme isvis nera nei vieno teigiamo dalyko. Screenshote netgi matome, kad filmuota prie Gariunu. Vieni minusai.

    Atsargiai gali buti spoileriu. Siuzetas sukasi apie tai, kad nei is sio nei is to zmones uzsibugina ir pradeda zudytis. Kiti gi pradeda vaziuoti nezinia kur ir nezinia del ko. Galiausiai isaiskeja, kad taip zmonijai kersija medziai ir kiti augalai, kazkaip mutave ir paleide i ora nuodingus bezdzalus. Bulshitas.

    2/10 Neziurekite sito filmo!

    9 komentarai

    1. Profilio nuotrauka (kikiszs) kikiszs sako:

      Kritikai taip pat labai išpeikė šitą filmą. Aš pats jo nežiūrėjau nes pamačiau koks siužetas…. ir perskaitęs atsiliepimus apie didelius siužeto minusus. IMDB kai žiūrėjau atsiliepimus tai visi atsiliepimai buvo su minimumu žvaigždučių.
      Keista kai tokie aktoriai, kaip Mark Wahlberg sutinka vaidinti tokiuose filmuose…

    2. Profilio nuotrauka (antonio) antonio sako:

      kikiszs> Tikrai nieko nepraradai neziuredamas sito itin prasto filmo. O Mark Wahlberg nera kazkoks itin geras aktorius, nepamenu nei vieno normalaus filmo su ju, kur jis grojo pagrindiniu smuiku

    3. Profilio nuotrauka (kikiszs) kikiszs sako:

      Na buvo keletas reikšmingesnių filmų, kur jis vaidino… jis Max Payne vaidins :) tai kelia jo reitingą :) ir galėtų jo nenuleisti tokiais niekais, kaip The Happening. Beje jei nori pamatyti tikrai niekam tikusį filmą http://www.imdb.com/title/tt0897361/ su lindsay lohan, kuri vaidina striptizo šokėją………… Filmas vertas blogiausio scenarijaus titulo pats tiesą sakant žavėjausi, kaip galimą tokį niekalą sukurti šiais laikais:))))))) man tiesiog šypseną kelia šis filmas savo išpaikinta siužetine linija.

    4. Profilio nuotrauka (antonio) antonio sako:

      Max Payne dar pamatyti reikia. As labai laukiau Hitman, o filmas visiskai prastas buvo.

    5. Profilio nuotrauka (kikiszs) kikiszs sako:

      Aš taip pat manau apie Hitman. Kaip veiksmo filmas buvo tai neblogas ir tai…. keistos filmavimo vietos pasirinktos, bet kaip filmas pagal žaidimą, visiškai netikęs. Aš taip norėjau, kad tą savo mergą jis gale nušautų :)

    6. Profilio nuotrauka (antonio) antonio sako:

      Ta merga filme absoliuciai netiko ir ji sugadino.

    7. Kukas sako:

      Na su Mark Wahlberg, Shooter’is buvo visai nieko :) Italian Job taip pat :)

      O Happening tai kiek nuvylė, tikrai tikėjausi daugiau įtampos, ir paslapties išlaikymo iki paskutinės minutės. O čia taukšt, vos ne pačioj pradžioj viskas paaiškėja.

    8. Profilio nuotrauka (antonio) antonio sako:

      Kukas> Shooter ar Italian Job buvo neblogi filmai, bet tikrai ne del sito aktoriaus.
      Happening yra visiskas slamstas be scenarijaus ir padoriu aktoriu. Truko tik poros repiariu.

    9. įvykis sako:

      Filmas superinis.Nežinau kodėl duodat tik du taškus.Tubūt nesubręndę esat,nesuprantat apie ką filmas.Filmas turi labai gilią prasmę. Nuo pat pradžių matome aktorius elgiantis keistai, bet jums net į galvą nešauna, kad TAIP TURI BūTI, nes jie vaidina VAIKUS. Todėl ir jų elgesys toks keistas… na visai kaip vaikų, kurie nemoka reikšti emocijų.
      Pavyzdžių pilna…Tai Mark Wahlberg slepiasi klasėje nuo direktorės, užgesina šviesą – visai kaip vaikas.
      Zooey Deschanel lyg paika mergiotė nesugeba pakelt vibruojančio telefono, ir keistai (vaikiškai) varto akis….
      Vėliau, bare sena moteris per savo iPhone (berods) kitiems žmonėms rodo, kaip zoologijos sode vyras erzina liūtus ir leidžiasi sudraskomas..Ta moteris elgėsi KAIP VAIKAS.. aliuzija į YouTube, manau, juokingi vaizdeliai. Tik šį sykį vaizdelis buvo mirtinas..
      Ir tai tik keletas pavyzdžių DėL KO AKTORIų ELGESYS TOKS KEISTAS, ir dėl ko žiūrovai nesuprato šio filmo ir jį nuvertino.. Netgi didieji kino kritikai jo nesuprato. Apmaudu… Tiesiog žmonės dar nepribrendę tokiems filmams ir tokiai giliai ir kartu akivaizdžiai potekstei. Mane tas prajuokino.

    Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
    Uždaryti
    Eiti prie įrankių juostos