Random Post: Ir Kaune gyventi galima?
RSS .92| RSS 2.0| ATOM 0.3
  • Home
  • Apie
  • Kopyraitas
  •  

    Apie išvešėjusį poxuijizmą

    Sutikti gatvėje beigi kitur žmonės teiraujasi, kodėl nebeatnaujinu blogo. O šiaip. Nevyksta nieko tokio kuo norėčiau pasidalinti.

    Na o bet tačiau pasidalinsiu pykčiu, beigi vienos šūdfirmės antireklama. Galbūt dar pamenate istoriją, kaip pavasarį dariau rinkos tyrimą apie langų bendroves. Rudeniop padariau dar vieną tokį. Laimėjo TIKS langai, bet dėl jų bendravimo sutrikimų, ir 1,5 karto išaugusios kainos, nuo apskaičiuotos pagal pradinius duomenis, juos iškickinau. Antra buvo kontorėlę iš Kauno „Riminga“. Matuotojas pasirodė kurkas geriau išmanantis ką daro, kaina nebloga, tad pasirašiau su jais sutartį. Jau pasirašydamas ją supratau, kad apie tą krizę, kuria gazdina bubilius visi langistai nieko nežino. Sutartyje mano pavardę visose vietose pavyko gerai įrašyti tik iš 3 karto. Jau nekalbant apie tai, kad administratorė siuntinėjo laiškais šypsenėles, lyg kartu kiaules ganytume ar būtume seni ONĖS pažystami.

    Sutartyje buvo vienas genealus punktas: Gamintojas įsipareigoja, pagaminti langus per 10-15 darbo dienų. Genealumas paprastume. Kiekvienas labiau nei eilinis statybininkas išsilavinęs žmogus nustebs perkaitęs 10-15, nes tai labai sunkiai įsivaizduojama sutartyje. Ir tai nukreips dėmesį nuo „pagaminti langus“. Taigi praėjus terminui, nei linkusi šypsenėlėmis bendrauti administratorė, nei prarabas iš Kauno nepaskambino. Kai aš paskambinau, patikino, kad pasiaiškins ir informuos, bet vėl nieko.

    Neprabėgus nei mėnesiui (trečiadienį), paskambino kažkoks statybininkėlis ir pasakė, kad atvažiuos ryt, po pusvalandžio, kad poryt. Paskambinęs vakar, pasakė, kad atvažiuos ne 9 o 12 val, o šiandien, kad nebeatvažiuos. Kai galės atvažiuoti paskambins.

    Galvojau, kad man vienam taip, bet kiek pakalbu su kolegom, visiem tas pats, kai susiduria su statybininkais ir ne tik statybininkais. Nes mūsų visuomenėje siaučia kur kas didesnė liga nei kiaulių gripas. Siaučia išvešėjęs gilus poxujizmas. Todėl statybininkams nerūpi klientai, gydytojams pacientai, seimo nariai gali pirkti puodukus už 2k Lt, kontrolieriai gali stumdyti nekaltą keleivę.

    Kadangi man ne visvien informuoju NIEKADA NIEKO neužsisakinėkite firmoje „Riminga“. Jie yra sukčiai ir apgavikai, iš jų niekada nieko negausite laiku. Jei Jūsų draugai paklaus iš kur užsisakinėti langus, įspėkite juos, kad neužsisakinėtų iš šios kontoros. Tegu bankrotas jiem būna ilgas ir skausmingas. Amen.

    8 komentarai

    1. Dali.us sako:

      Nepazystu tos kontoreles… bet itariu per mazai juos spaudei :) jie dar nuo geru pakilimo laiku neatsigave.. reik normaliai patriuksmauti – tada reikalas pajuda. Kuo labiau triuksmauji – tuo reikalas juda greiciau.

      liudna bet tiesa.. kad visiem px. pradedant vadybininkais baigiant eiliniais statybininkais.

      P.S. smailas nera blogai :) ypac jei vietoj.

    2. Profilio nuotrauka (antonio) antonio sako:

      Blogiausia, kad kai iprate nuo kilimo laiku, kad klientu nors vezimu vezk, taip ir bendrauja dabar. Paskambini, jei kazko paklausi is kart sako: tuoj issiaiskinsiu ir perskambinsiu. Tada arba paskambina po valandos arba nesulauki skambucio visai. Ir visi alei vieno reikalauja avanso, taip prisirisdami. Juk nebutu avanso, pasiusciau juos i visas 4 puses su visais langais, jei toks aptarnavimas.

      As tai nuolat susikonfuzinu, is nepazistamo, su kuriuo oficialiai bendrauju, gaves smaila.

    3. Dali.us sako:

      Avansas jiems reikalingas.. kad nepersigalvotum. Kai pradeda gaminti tau kaska.. supjausto remus butent tavo dydziui ir t.t. :) Cia galima juos suprasti :) Tirint laiko.. galima ant ju uzsiundyti visokias vartotoju teises ir panashiai (jei jie nesilaiko kontraktu :)

      Smailas karais palengvina bendravima.. jei ji pirmas parasho aukstesnese paeigse stovintis zmogus. arba uzsakovas (klienas)

    4. Profilio nuotrauka (antonio) antonio sako:

      O jei pradeda smailais metytis pardavejas?

    5. Nematau nieko blogo smailuose. Tarkim, su hostingo kompanija bendrauju naudodamasis Skype programa. Ten neretai įsivelia smailai visai neutraliame pokalbyje. Ir aš visai už, jei tie smailai naudojami kultūringai.

    6. Cisco Lietuva sako:

      Na ne visi bloguma smailuose mato, kaip ne visi mato bloguma jei per oficialu vizita viena puse numetusi koki durna korektiska bajeri pradeda tapsnoti kitai per peti ir taip tupai zvengti su istiestu smiliumi (mol tu juk supranti mane gh gh gh). Man tai paprastai norisi pasakyti: „Neliesk manes !!“ O i smailus norisi atsakyti „Kur cia tau kluika juokinga ?!“

      Uz pozicija respektas. Pilietiskoje visuomenej tikrai maloniau gyventi. Buvo kazkoks saitas kur dedavo va tokias sudfirmes su kuriomis reikalu geriau netureti tik nepamenu koks. Nezinau ar kas skaito tokius saitus bet manau pries prikdamas ka nors paziureciau (kadangi krize – seniai nieko nepirkau :) )

      Ai va radau: http://www.vieninervai.lt/

      Pasiskusiu ir as. Sedziu dabar kursuose „6421A: Configuring and Troubleshooting a Windows Server 2008 Network Infrastructure“. Kursas man tikrai idomus ne vien del maisto. Tik destytojas plugas. Gerasirdis toks plugas. I bet koki mano uzduota klausima atsako „Tubut gal ir galima“ , „Na gal ir iseitu“, „tikriausiai galima sukonfiguruoti“ „reiktu prasitestuoti“ „O ! kaip tik sito ir nepaziurejau“ „Nepamenu“ „sitam reikalui reikia butinai dvieju interfeisu bet galimas ir vienas“ :D

      Ir dar stebina kaip zmones sugeba prisneketi pievu nejausdami sazines priekaistu. Nu ok , nemoki/nezinai paskaityk is skaidres. Bet ne reikia paskaityti is skaidres + prideti savo fantazija. Rimtu veidu. O kai as pradedu klausti/paneigti kazka, tada tas veidas is rimto toks rimtai liudnas pasidaro. R G jo ID, jei ka

    7. Profilio nuotrauka (antonio) antonio sako:

      Gudzioni, kam tu i tokius kursus eini? Knyga perskaityk, daugiau suzinosi.

    8. kazkokie pikti visi... sako:

      KAZKAIP VISIEMS VISKAS NETINKA KAIP MATAU…

    Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
    Uždaryti
    Eiti prie įrankių juostos