Random Post: Kodel
RSS .92| RSS 2.0| ATOM 0.3
  • Home
  • Apie
  • Kopyraitas
  •  

    Darom!

    Šį pavasarį jau buvo taip, kad kažkoks gudročius kaimynas su parketiniu džipu sugalvojo išarti bulvių lauką ir apdrapstė mano mašinėlę. Tą kart kaimynas liko nenubaustas, bet pats susiprato, nes daugiau taip nebedarė.

    Vakar, grįždamas iš parduotuvės namo, pamačiau, kad mano automobilis vėl apdrabstytas purvais. O praėjusio amžiaus pasatas, purvinais ratais stovi aikštelėje. Nesu labai konfliktiškas žmogus, bet nusprendžiau pasidomėti WTF čia buvo. Priėjęs pamačiau, kad viduje sėdi kaimietis su merga.

     Untitled

    Vaizdas iš kart pradėjo ryškėti: grįžo kaimietis iš Airijos ir atvažiavo pas draugę pasigirti savo naujo 25 metų senumo pasatu, o kiemas siauras. Negi pasirodys, kad nemoka važiuoti atbulas. Ėmė ir padarė, kaip daro savo kaime. Apsisuko purvyne.

    Išlipęs, pradėjo aiškinti, kad nepastebėjo, kad netyčia. Iš to menkystos veido matėsi, kad nors kuolą ant galvos tašyk, nesupras ką blogo padarė. Kad išarė žolę, kad apipurvino kitų daigtus.

    Tad apie kokį Darom 2010 galim šnekėti, kai aplinkui visokie bybiagalviai šika kur papuolė?

    4 komentarai

    1. Imantas sako:

      taip, teisingai pasakyta, bybiagalviai. nesusivokia nifiga. prišika visur kur tik gali ir jiems pofik. gautu viesuju darbu pusmeti siuksles parinkt ir paršiuoti, gal persiauklėtu.

    2. Anonimas sako:

      tai kas ne bukagalviai, tai imkit ir pora kuolų įkalkit, kad niekas į balas nevažiuotų. O tai dar lentą gyventojai ten išdrėbė, kad užvažiuoti lengviau būtų. Peliukai po šluota

    3. 7tas namas sako:

      tai kas ne bukagalviai, tai imkit ir pora kuolų įkalkit, kad niekas į balas nevažiuotų. O tai dar lentą gyventojai ten išdrėbė, kad užvažiuoti lengviau būtų. Peliukai po šluota

    4. Anonimas sako:

      Tai pasak jūsų, jei nužudys jūsų šeimos narį jis bus pats kaltas, nes neturi ginklo?
      Ir kvailiui aišku, kad į mėšlyną važiuot nereikia net jei nėra kuolai sukalti…

    Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
    Uždaryti
    Eiti prie įrankių juostos