Random Post: Popierizmas VI (SPC)
RSS .92| RSS 2.0| ATOM 0.3
  • Home
  • Apie
  • Kopyraitas
  •  

    Partizaninis spaminimas

    Po pbg pokalbio su spamintoju, prieš 15 min. panašiai nutiko ir man:

    Suskamba telefonas.

    Aš (A): Klausau.
    Spameris (S): Laba diena, čia Jum skambina iš draudimo bendrovės šūdlempa (pavadinimas atrodo pakeistas, nes jo gerai nenugirdau).
    A: Laba diena, iš kur gavoe mano telefoną?
    S: Viršininkas davė.
    A: Koks viršininkas.
    S: Mano viršininkas.
    A: O iš kur jis gavo, nes aš neatsimenu, kad kažkur būčiau pasirašęs, kad pageidauju gauti kažkokią informaciją? Nors gal aš kažko neatsimenu?
    S: Nežinau.
    A: Tai gal tada jau ir baigiam pokalbį. Daugiau nebeskambinkite į šį telefono numerį.
    S: Viso gero.

    Gerai, kad nors mandagus padla papuolė.

    4 komentarai

    1. Profilio nuotrauka (Blogr.lt) Blogr.lt sako:

      idealiausiu atveju pabaigoje prieš „viso gero“ turėtų paklausti, ar galime jums paskambinti po mėnesio?

    2. FOO sako:

      Žmogus tiesiog nori dirbti darbą, kurį jam duoda *kažkas_tai*, dėl to jis yra padla. Toks įspūdis, kad tamsta gauna po kelis skambučius į dieną telefoninio marketingo ir jie jums atima brangias 2 minutes laiko. Tikrai, kiek daug naudingo galima pasidaryti SAU per tas 2 minutes. Nuo nosies krapštymo iki pamurkimo į ragelį savo mylimajai. Net į blogą parašyt koks aš esu pasipiktinęs dėl 2 iš mano gyvenimo pavogtų minučių. Kita vertus, jei po pašnekovo prisistatymo teištartumėt – ačiū, bet man jūsų paslaugų nereikia, sutaupytumėt nuo tų dviejų minučių puse laiko tikriausiai.

      Čia beveik į temą. Žinot, kurios visuomenės gyvena laimingiau nei mūsų? Ogi tos, kurių socialinės grupės tarpusavyje bendrauja, o ne valosi kojas vienos į kitas.

    3. Profilio nuotrauka (antonio) antonio sako:

      FOO> Aš tiesiog žiauriai nekenčiu spamo, nesvarbu koks jis būtų ar mano emaile, ar pašto dėžutėje, ar telefoninis. Visa tai yra spamas, kurio aš nepageidauju, jei aš norėčiau tokios informacijos ją rasčiau. Ne veltui yra įstatymas, kuris tokią veiklą draudžia, nes tokių padlų būtų tiek, kad visą dieną tik turėčiau atsiliepinėti telefonu ir sakyti „ačiū man jūsų paslaugų nereikia“.

    4. Linas sako:

      As irgi nemegstu spamo, bet i mano e-mail dezute per menesi ateina ~1000 :( O dar ir i pasto dezute kai pastininke netingi sukemsa Cento reklamu :|

    Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
    Uždaryti
    Eiti prie įrankių juostos