Random Post: WiN!
RSS .92| RSS 2.0| ATOM 0.3
  • Home
  • Apie
  • Kopyraitas
  •  

    Popierizmas IV (SPC – failed)

    <Popierizmas III (Metrikacija)

    Siandien supratau, kodel, gimus vaikui, tevui skiriamas menesis atostogu. Jis reikalingas tam, kad susitvarkytu visus su tuo susijusius popierius. Mokslininku paskaiciuota, kad vidutiniskai tai trunka 30 dienu.

    Jei i visus situos popierinius reikalus ziureti rimtai, tai butu tikrai galingas chalendzas. Bet as i tai ziuriu, kaip i questa (kompiuterini zaidima). Nueik ten,  atnesk toki artefakta, pakalbek su tuo. Tad visa sita rasliava galima prilyginti zaidimo walkthrough. Galima apseiti be to, bet tai palengvina gyvenima.

    Siandien pabandziau issikovoti kruva auksiniu – vienkartine ismoka vaikui. Ja skiria miesto savivaldybe ir ji lygi 11 bazinių socialinių išmokų dydžiui (pries isikisant Kubiliui vadinosi MGL = 130 Lt) tai yra 1430 Lt. Beigi, jei pavyks kasmenesine ismoka (apie 100 Lt) vaikui iki jam sueis 3 metai. Internete pasitikrinau, kad Vilniaus miesto savivaldybe dar nebankrutavo (bent puslapis dar veikia) ir nuejes ten radau kokiu popiergaliu reikia. Taipogi issiaiskinau, kad uz tai atsakingas Socialines paramos centras, esantis Kauno gatveje. Jei jau puolate rengtis ir vaziuoti ten, neskubekite, perskaitykite viska iki galo!

    Surinkau visus popierius ir nuvaziavau ten. Pirmam aukste yra 4 informacijos langeliai. Vienas nedirba. Prie ketvirto teta kalbasi su savo pazystama, o kituose dviejose tetos bendrauja su kazkuo telefonu. Po 10 minuciu pavyko patekti prie 1 langelio. Ji mane pasiunte prie 4, nes siuo klausimu ji nekonsultuoja. Supratau, kad sioje istaigoje galioja nevieno langelio principas. Palaukiau, kol tetos pasisnekes apie vakarykscius serialus, atvesusi ora ir kitus begalo svarbius dalykus. Ir paaiskejo, kad veltui as cia vaziavau. Nes ju skyriu yra visam Vilniuje ir reikia eiti pagal gyvenama vieta, beigi atsinesti pazyma apie delaruota vaiko gyvenama vieta, motinos ir tevo pasus bei dar kazka.

    Sitoje vietoje as pakopypastinsiu, ka as radau savivaldybes puslapyje. Siaip pamastyui.

     Pateikiami šie dokumentai:
    1. Prašymas (prašymo forma SP-3(A)).
    2. Asmens tapatybę patvirtinantis dokumentas arba leidimas nuolat gyventi Lietuvos Respublikoje.
    3. Įgaliojimas, jeigu prašymą ir dokumentus pasirašo ir teikia įgaliotas asmuo.
    4. Vaiko/-ų gimimo liudijimas/-ai (originalas/-ai).
    5. Banko atsiskaitomoji sąskaita.

    Beigi paaiskejo, kad eiles ten buna nemazos, tad pasiule uzsiregistruoti Internetu ir atvykti numatytu laiku.

    Ryt bandydiu deklaruoti gyvenama vieta. Stay tuned, kaip sakant.

    Toliau. Popierizmas VI (SPC)>

    3 komentarai

    1. shiny sako:

      visus raumenis ir akis įtempus laukiu tęsinio ((: įdomus questas juk

    2. Karvė sako:

      Gal galima trumpai papasakoti, kaip deklaruoti savo gyvenamąją vietą Vilniuje? Jau 6 metus pas tėvus negyvenu, reikėtų gal apsiforminti :)

    3. Profilio nuotrauka (antonio) antonio sako:

      Ryt butinai parasysiu kaip sekesi ir kaip tai reikia daryt

    Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
    Uždaryti
    Eiti prie įrankių juostos