RSS .92| RSS 2.0| ATOM 0.3
  • Home
  • Apie
  • Kopyraitas
  •  

    Naujas automobilis

    Kaip kai kurie spejo pastebeti siuu metu kovo viduryje isigyjom nauja automobili. Noredamas suzinoti kiek jis mums kainuoja, visas islaidas vedu i exeli (docs.google.com) ir dabar, nuriedejus 10k km galiu pateikti biskeli statistikos ir faktu.

    Vazinejam automobiliu kiek daugiau nei puse metu.

    Gedimai, defektai, avarijos ir t.t. Per tiek laiko kazkoks atmarozkas kiema brukstelejo buferi ir pats nusokdamas nuo bardiuro brukstelejau buferi, bet as daug silpnau ir nematomoje vietoje :]. Nelygiai dilo galinis stabdziu diskas, del to pora menesiu triuksmavo stabdziai. Gedimas ne garantinis, bet dabar jau praejo ir dilimas issilygino, garsas dingo.

    Kuras. Reiktu paziureti i borto kompiuteri, bet pabandysiu is atminties. Vidutiniskai as nuvaziuodamas 100 km sudeginu 7.8 km kuro. Primenu, kad variklio kubatura yra 1.6 l ir visus, kas bando itikinti, kad jie su 2 l varikliu telpa i 8 litrus mieste, galiu drasiai pavadinti melagiu.

    Pinigai. Viena kilometra nuvaziuoti, po paskutinio benzino pylimo 2008-10-23, mum kainuoja 2 lt 99 cnt.  Vieno kilometro kaina, bet tik kuras mum kainavo nuo 26 iki 36 centru, priklausomai nuo to kur daugiau likometru nuvaziuota, mieste ar uzmiestyje. Daugiausia esu pripyles benzino uz 203 lt 31 cnt.

    Investicijos graza (Return of investment). Jokiu gedimu (prietaringi dabar apspjautu kairiau esanti zmogu). Patogus ir saugus vaziavimas.

    Isvados. Jeigu nesi megejas pats krapstyti automobili, nori buti uztikrintas, kad jis taves nepaves tada obviosly verta rinktis automobili is salono (shut up visi tikinantys, kad jis is kart nuverteja 100 melejonu procentu). Jeigu visgi nori ir pats prideti rankas, o dar blogiau megsti retarded spoilerius is putplascio, tada geriau nepermokek ir rinkis antra golfa is Marijampoles turgaus (TAIP cia buvo dalele ironijos).

    3 komentarai

    1. Povilas sako:

      Hmm o kiek men lizingas kastuoja? :)

    2. Profilio nuotrauka (antonio) antonio sako:

      Povilas> ne tiek ir daug kai pagalvoji ;)

    3. Neringa*~ sako:

      Aš čia va būsiu ne tema, bet va. ;D neseniai susikūriau blog’ą, ir turiu daug klausimų, jeigu kas galėtu patarti, parašykite skype“ coconutgirl007 būūčiau laaaaabai dėkinga.

    Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
    Uždaryti
    Eiti prie įrankių juostos