Random Post: Found!
RSS .92| RSS 2.0| ATOM 0.3
  • Home
  • Apie
  • Kopyraitas
  •  

    The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008)

    Sekmadieni paziurejau The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor. Dar vieno nenusisekusio filmo nenusisekes tesinys.

    Is karto prisipazinsiu, kad, mono nuomone, pagrindiniu herojumi pasirinkti  Brendan Fraser gali tik visiskas retardas. Jam negalima leisti vaidinti, na nebent masineje scenoje. Ir tai jis gali viska sufuckupinti nevietoje nusijuokdamas.

    Filmas Indiana Jones tipo, ieskom lobio, veliau blogieciai lobi atima, tada ieskom blogieciu ir tt.

    Visa filma vainikavo Mumijos (Jet Li) kova su Brendan Fraser. Mumija yra labai bloga ir gali pasiversti bilekuo, faktiskai yra nenugalima. Tad Bredanas sako: "Kovok saziningai, kaip tikras vyras", tada jie pradeda spardytis Jet Li stylium. Galiausiai Bredanas su sunum dviese uzpuola mumija ir nuduria. Taip geris nugali blogi.

    3/10 Pasaka, su laiminga pabaiga

    4 komentarai

    1. Adis sako:

      Prieš Fraserį, kaip Holivudinį aktorių, visiškai nieko neturiu. Pirmoje Mumijoje jis buvo net labai gerai. Tik dabartinė jo nė kiek nepasikeitusi išvaizda, visiškai man supainioja trilogijos timeline’ą – bičas taip pat atrodė, kai jo vaikiui buvo 10, absoliučiai taip pat atrodo kai sūnui jau ir virš 20-ies… Čia WWI buvo, čia jau po WWII…

      Bet daugiausiai man trečiasis mumifikuotas blynas užkliuvo visišku tiek scenarijaus, tiek siužeto infantiliškumu ir akivaizdžiai mažu filmo biudžetu, kurio vos užteko aktoriams nusamdyti, bet jau nebeužteko atidžiau kruopščiau efektams :/

    2. Evaldas sako:

      Mačiau taipogi neseniai. Su pažįstamais išpeikėm, kaip tik galėjom. Bet dar pas save nespėjau parašyt apie tai :)

    3. Profilio nuotrauka (antonio) antonio sako:

      Adis>as irgi nieko neturiu, kaip pries Bredana, bet kaip aktorius jis visiskas 0. Actually prisimenu tik viena padoru filma su juo („CRASH“), bet ten jis negrojo pirmu smuiku.

    4. Profilio nuotrauka (antonio) antonio sako:

      Evaldas> lauksim su nekantrumu ;]

    Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
    Uždaryti
    Eiti prie įrankių juostos