Random Post: Iniciatyva
RSS .92| RSS 2.0| ATOM 0.3
  • Home
  • Apie
  • Kopyraitas
  •  

    Inpils

    Siandien, po ilgokos pertraukos, vel nuejau i visu nepamegta "Impuls". Atidesni skaitytojai dar prisimena mano apsilankyma tenai.

    Dar tada atsimenu, kad buvau biskeli nusivyles, kad is duso kabinu iseme skysta muila. Bet pasirodo tai buvo tik pradzia.

    Per siandienini apsilankyma pastebejau, kad dingo televizoriai is treniruokliu sales, taip pat dingo ir didelis bei ryskus elektroninis laikrodis, vietoje jo pakabintas kokiu 20 cm skersmens analoginis, kuri iziuret gali maksimum is 5 metru atstumo. Paaiskejo, kad uz asmenines treniruociu programos sudaryma reikia sumoketik papildomai 39 litukus. Dargi vycino suzinojau, kad pries "einant i pirtis reikia silciau apsirengti" nes jos atsalo.

    Way to go. Nusipirkite likusius nupiepusius sporto klubus, tada galesite dar labiau pakelti kainas ir dar pabloginti kokybe.

    5 komentarai

    1. V sako:

      Kai nueisi 2 karta siais metais, gausi parasyt atsiprasyma uz negerus zodzius Impilsui. :)

    2. Profilio nuotrauka (antonio) antonio sako:

      Va katik grizau. Dar pastebejau, kad nemokamo vandens aparatus nujame ;] Jokio atsiprasymo nebus!

    3. Jordis sako:

      Jei butum lankes nuo pirmu dienu,kai tik atsidare, kalbu apie koralu pimpulsa, tai nustebtum dar ne taip, pirmus metus lankiau kasdien, buvo malonumas, veliau su kiekvienu menesiu staigmenos, lietuviskas biznis, pelnas turi augti kashtu mazinime :) o kad paslaugos kokybe krenta visiems giliai px, tuo labiau kai monopolis beveik. PISAU AS VISA IMPULSA IR NX JIS MAN NEREIKALINGAS, geriau jau i samanom ir kerpem apaugusi aukstai lazdynu galinga baseina :) jei jau i ezerus neisgauna, neskaitant kad hanteliai kompaktiskai telpa po lova

    4. Profilio nuotrauka (antonio) antonio sako:

      Kiek teko girdeti Forumas dar nenusirito iki tokio lygio, bent jau kol inpilsas jo savo globon nepaeme

    5. […] dar visi pamena irasa apie visu pamegta sporto kluba Inpils ir vis gerejenti aptarnavima bei paslaugas jame. Nors jau gan seniai ten nebuvau, bet is patikimu […]

    Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
    Uždaryti
    Eiti prie įrankių juostos